HomeDienstenTroevenNieuwsContact
 

Home / Diensten  | Afdrukken | Sitemap

Diensten

Domeinnaam management

Meer dan 100 verschillende extensies
INFORBUSINESS heeft een jarenlange ervaring in het automatiseren van processen. Hierdoor heeft u op elk moment van de dag, op elke dag van het jaar de volledige controle over al uw domeinen – zonder menselijke tussenkomst, dus sneller kan het niet. Wij bieden meer dan 100 verschillende exensies aan.
 
 

SSL certificaten

SSL Veiligheid tegen zeer aantrekkelijke prijzen
Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten van elke online business aan het worden. Toch is het verbazend hoe weinig bedrijven gebruik maken van SSL-beveiligde websites. Als klant van INFORBUSINESS is dat geen probleem meer: u vraagt eenvoudig een SSL-certificaat aan van bijvoorbeeld VeriSign, GeoTrust of Thawte, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hieronder vindt u de SSL-certificaten die u bij INFORBUSINESS kunt bestellen.
 
 

Virtuele servers

de voordelen en prestaties van een dedicated server zonder de kosten
Met behulp van special ontwikkelde software kan één fysieke (dedicated) server worden onderverdeeld in meerdere virtuele servers. U kunt direct gebruik maken van de voordelen en prestaties van een dedicated server tegen een zeer aantrekkelijk tarief. U heeft meer vrijheid, ruimte en snelheid dan bij een shared hosting pakket en u zit niet vast aan het prijsniveau van dedicated servers.
 
 

Colocation

Rackspace huren om uw eigen hardware plaatsen
U kunt uw eigen rackspace geheel naar eigen wens samenstellen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf in welk datacenter uw apparatuur geplaatst wordt en over hoeveel stroomcapaciteit u wilt beschikken. Onze rackspace is geschikt voor klanten die hogere eisen stellen op het gebied van schaalbaarheid, stroomcapaciteit en beveiliging.
 
 

 
IOP | Willem Buytewechstraat 40 | 3024 BN Rotterdam | NL
Quicklinks
domeinregistratie   reseller inschrijving
SSL Certificaten   Colocation
virtuele servers   contacteer ons
 
Zoeken

 
 
Bookmark and Share