HomeDienstenTroevenNieuwsContact
 

Home / Diensten / Domeinregistratie  | Afdrukken | Sitemap

Domeinregistratie

 
Onbeperkte keuze uit een groot aanbod domeinextensies en alles vanuit één systeem:
 
dat is wat u krijgt als reseller van INFORBUSINESS. Vergeet de verschillen tussen de registries: via INFORBUSINESS registreert en beheert u via één duidelijke procedure al uw domeinen, en toch is het door onze realtime automatisering net alsof u direct uw domeinregistratie bij de registry zelf doet 
 
 
 

Volledige controle

De kracht van INFORBUSINESS is volledige automatisering.

Uitgebreid aanbod

INFORBUSINESS streeft naar een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand aanbod aan domeinextensies. Dat betekent dat wij accredited registrar zijn voor diverse extensies, waaronder SIDN (.nl- domeinen), DNS BE (.be-domeinen) en EURid (.eu-domeinen), en met gerenommeerde partijen samenwerken voor diverse andere extensies.

Het aanbod van INFORBUSINESS wordt steeds verder uitgebreid. Heeft u veel vraag naar een extensie die wij nog niet aanbieden?

Geen beperkingen

Niet alle registries zijn even toegankelijk: soms moet u gevestigd zijn in het betreffende land, dan weer is een speciale nameserverconfiguratie nodig. Om zoveel mogelijk drempels voor u weg te nemen, biedt INFORBUSINESS voor veel van dit soort beperkingen een oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld zonder problemen een .de-domein, .fr-domein of .asia-domein registreren, ook al zit u gewoon in Nederland, en ook al heeft u zelf geen uitgebreide nameserversetup.

Kortingen

Voor veel verschillende extensies werkt INFORBUSINESS met staffelkortingen: hoe meer domeinen u heeft, hoe hoger de korting wordt, soms tot meer dan 50%, ook over de eerder geregistreerde domeinen. Waarom? Omdat een trouwe klant beloond mag worden...

 
IOP | Willem Buytewechstraat 40 | 3024 BN Rotterdam | NL
Quicklinks
domeinregistratie   reseller inschrijving
SSL Certificaten   Colocation
virtuele servers   contacteer ons
 
Zoeken

 
 
Bookmark and Share