HomeDienstenTroevenNieuwsContact
 

Home / Diensten / SSL certificaten  | Afdrukken | Sitemap

SSL certificaten

SSL is een beveiligingsprotocol. Indien bedrijven of organisaties hiervan gebruik willen maken hebben ze een SSL Certificaat nodig. Een SSL Certificaat is een klein tekstbestand dat een digitale cryptografische sleutel bevat welke gegevens bevat over uw organisatie, meestal:

  • Uw domeinnaam of server naam
  • Uw naam en woonplaats
  • In sommige gevallen uw contactgegevens
Een organisatie dient een SSL Certificaat te installeren op hun webserver zodat iedere bezoeker een beveilige verbinding kan maken met hun website. Afhankelijk van het type SSL Certificaat waarvoor men kiest dient een organisatie een aantal validatiestappen te doorlopen om er zeker van te zijn dat het SSL Certificaat wordt uitgegeven aan het bedrijf wat ze aanvraagt. Eenmaal geïnstalleerd is het mogelijk om verbinding te maken met de website via een https:// verbinding. Zodra een beveiligde verbinding tot stand is gebracht zal al het webverkeer tussen de webserver en de webbrowser beveiligd zijn.
 

SSL Producten en prijzen

IOP biedt een volledig gamma van SSL certificaten aan van de drie meest betrouwbare en meest erkende certificaat aanbieders:
 

GeoTrust is één van de grootste SSL certificaat aanbieders ter wereld, met meer dan 100.000 klanten in meer dan 150 landen. Hun productlijn is uitermate populair bij kleine bedrijven.

Certificaat Validatie

Wildcard

Dynamic Seal

Green Bar

Prijs

Quick SSL domeinnaam

69 €

Quick SSL Premium domeinnaam

99 €

True Business ID volledige organisatie

99 €

True Business ID met Wildcard volledige organisatie

499 €

True Business ID met EV volledige organisatie + EV

399 €

 

Thawte is een toonaangevende leverancier van domein-, bedrijfs- en Extended Validation SSL-certificaten. Het merk is vooral sterk in Europa, dit merk spreekt vooral Europese bedrijven aan.

Certificaat Validatie

Wildcard

Dynamic Seal

Green Bar

Prijs

SSL123 domeinnaam

59 €

SSL WebServer volledige organisatie

99 €

SGC SuperCerts volledige organisatie

249 €

Wildcard volledige organisatie

499 €

SSL WebServer met EV volledige organisatie + EV

399 €

 
Het VeriSign SSL-certificaat is van toepassing op grote bedrijven en bedrijven die het hoogst mogelijke niveau van beveiliging willen bereiken.
Certificaat Validatie

Wildcard

Dynamic Seal

Green Bar

Prijs

SecureSite volledige organisatie

289 €

SecureSite Pro volledige organisatie

629 €

SecureSite met EV volledige organisatie + EV

729 €

SecureSite Pro met EV volledige organisatie + EV

1099 €

 
Onze SSL-certificaten zijn beschikbaar in een aantal verschillende configuraties, met verschillende mogelijkheden afhankelijk van de wensen van de klant.
 
Verschillende toepassingen:
  • Certificaat voor domeinnamen:: SSL Certificaten voor domeinnamen zorgen ervoor dat het domein geverifieerd is door een erkend certificaat provider. Bezoekers van de site kunnen op de zegel klikken om te controleren of het certificaat nog steeds geldig is, wat bezoekers van de site een zekere gemoedsrust geeft.
  • Certificaat voor organisaties: Wanneer uw zakelijke identiteit van groot belang is, verzekert een SSL Certificaat naar de klant toe dat de website betrouwbaar en veilig is.
  • Extended Validation (EV) certificaten: Met Extended Validation, alsook de weergave van het certificaatszegel - de adresbalk wordt weergegeven in het groen – voorziet men de klant van een extra niveau van vertrouwen. De groene adresbalk is een sterke visuele indicatie dat de site een Extended Validation Certificaat heeft. De veiligheidsstatusbalk toont de naam van de organisatie en de naam van de Certificate Authority (CA).
Wildcard optie
  • Een wildcard SSL certificaat helpt de SSL versleuteling te activeren op verschillende subdomeinen, door gebruik van één certificaat, op voorwaarde dat de domeinnamen in het bezit zijn van hetzelfde bedrijf en deze dezelfde subdomeinen delen.
  • Bijvoorbeeld, een Wildcard certificaat op naam van Company ABC, gebruik makend van deze naam (“*.CompanyABC.com”); mag gebruikt worden voor de beveiliging van subdomeinen zoals login.companyabc.com, payment.companyabc.com en support.companyabc.com.

 
IOP | Willem Buytewechstraat 40 | 3024 BN Rotterdam | NL
Quicklinks
domeinregistratie   reseller inschrijving
SSL Certificaten   Colocation
virtuele servers   contacteer ons
 
Zoeken

 
 
Bookmark and Share